Apteekkimme palvelut

Reseptien toimitus

Reseptien toimitus tapahtuu suoratoimituspisteissä. Hakiessasi reseptilääkkeitä tarkistamme, sopiiko uusi lääke yhteen meiltä haettujen ennestään käytössä olevien lääkkeiden kanssa.

Reseptien uusimispalvelu

Uusimme reseptinne maksutta. Pyrimme myös aina informoimaan Sinua, kun reseptissä olevat säännöllisessä käytössä olevat lääkkeet loppuvat ja teemme tällöin uusimispyynnön puolestasi niin halutessasi.

Annosjakelu

Suosittelemme lääkkeiden annosjakelua asiakkaillemme, joilla on säännöllinen lääkitys, käytössä useita lääkkeitä, lääkkeen ottamista on vaikea muistaa tai sen annostus on monimutkainen. Annosjakelu on turvallinen ja kustannuksia säästävä vaihtoehto esimerkiksi iäkkäille ihmisille. Se voidaan aloittaa, kun asiakkaan kokonaislääkitys on ensin tarkistettu yhdessä lääkärin kanssa. Kysy palvelusta lisää henkilökunnaltamme.

Tutustu tästä Anja-annosjakelupalveluun »

Lääkityksen tarkistuspalvelu

Lääkityksen tarkistuspalvelu on Saukkolan apteekin tarjoama lisäpalvelu, joka edistää lääkehoidon onnistumista ja lääkitysturvallisuutta. Palvelu soveltuu etenkin iäkkäille ja useita lääkkeitä käyttäville.

Tutustu tästä Lääkityksen tarkistuspalveluun »

Lääkejätteet

Lääkejätteitä ei saa laittaa tavallisen sekajätteen joukkoon. Otamme maksutta vastaan vanhentuneita ja käytöstä poistettuja lääkkeitä.

Ohje lääkejätteiden palauttamisesta apteekkiin »